چگونه عادت های لازم برای موفقیت را در خود شکل دهیم

موفقیت می تواند به موارد زیادی نسبت داده شود، اما دستیابی به موفقیت از طریق شکل دادن به عادت هایی که می توانند شما را به سمت تحقق اهداف سوق دهند، مطمئن ترین روش می باشد. این عادت ها می توانند مبنی بر شبکه سازی، سلامت شخصی، آموزش و رشد شخصی، یا خیلی ساده توانایی شکل دادن به عادت هایی باشد که از طریق آنها می توانید به اهداف خود نائل شوید.

دستور العمل

۱٫ اهداف خود را مشخص کنید. برای شکل دادن به عادت ها در هر زمینه ای، باید ابتدا بدانید که موفقیت برای شما به چه معناست. این شاید برای یک نفر مدیرعامل شرکت بزرگی بودن باشد، و برای فردی دیگر گرفتن مدرک دکترا در زمینه ای خاص باشد.

۲٫ دو عادت که به شما اجازه می دهد به هدف خود جامه عمل بپوشانید را انتخاب کنید. به جای اینکه سعی کنید به یک باره تمام تغییرات لازم را اعمال کنید، تنها یک یا دو مورد را انتخاب کنید و بر روی آنها کار کنید. این کار کل فرایند را ساده تر خواهد کرد. با ساده ترین عادت ها شروع کنید به عنوان مثال نقش بیشتری در تیم کاری خود ایفا کنید یا برای تحقق اهداف شغلی تان تلاش بیشتری به خرج دهید.

۳٫ برای خودتان کارهای روتین تنظیم کنید. تقریباً یک ماه زمان لازم است تا عادت ها به طور دائم شکل بگیرند، و برای موفقیت در این زمینه باید روتین های مشخصی تنظیم کنید و از آنها پیروی کنید. خواه این عادت ها در نظر گرفتن زمان مشخص برای مطالعه، نوشتن، تحقیق و پژوهش یا کار بر روی پروژه ای خاص یا هر چیز دیگری باشد، شما باید روتین تنظیم کنید، و بدون توجه به موانع موجود بر سر راه برای شکل دادن به این عادات در طول ۳ تا ۴ هفته به ان وفادار بمانید.

۴٫ با عزم راسخ به مسیر خود ادامه دهید. وقتی موفق شدید تا این دو عادت را در خود شکل دهید، دو عادت دیگر را انتخاب کنید داشتن یک دفترچه کوچک برای عادت هایی که در حال پرورش یا تغییر آنها هستید می تواند کمک زیادی به موفقیت شما کند. عادت یادگیری از هر اشتباهی که مرتکب می شوید و همچنین درس گرفتن از اشتباهات دوستان و همکارانتان را در خود پرورش دهید. یکی دیگر از عادت های انسان های موفق تلاش زیاد و خستگی ناپذیری آنهاست. شکل دادن به این عادت کمی دشوار است، اما زمانی که این هدف را در ذهن خود شکال دادبد، اشتیاق برا ی تلاش بیشتر برای دستیابی به آن کار را شاده تر خواهد کرد.

۵٫ در تمام مراحل به خودتان باور داشته باشید. شک و هراس می تواند هر انسان موفق در هر زمینه ای را به زانو در آورد. این احساس را از خود دور کنید، و به حرکت خود ادامه دهید. در هر شکستی، درسی وجود دارد که باید آن را بیاموزید. و از درسی که می گیرید برای موفقیت در مواحل بعدی به بهترین نحو استفاده کنید.

۶٫ به دنبال انسان های درستکار بگردید. این افراد می توانند دوستان موفق شما، هم کلاسی ها، همکاران، افراد برجسته در زمینه کاری تان یا هر کسی که در زمان های دشوار الهام بخش شما برای ادامه حرکت است باشند. به کمک ارتباط با این افراد و استفاده از تجربیات آنها برای پیشرفت خود می توانید عادت های را برای دستیابی به موفقیت در خود شکل دهید.

درباره محمد رضا

علاقمند به دانايي و تفكر البته نه از نوعي كه تبديل به بمب اتم براي نابودي ابناء بشر شود و نه تفكري كه منجر به نفي آفريدگار آسمانها و زمين گردد بلكه تعقلي كه در سايه لطف پروردگار انساني باشم شايسته بندگي خدا.

دیدگاه شما

*